085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Delft?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Delft

Houtworm en boktor

In tegenstelling tot wat veel mensen geloven, komen houtaantasters ook voor in nieuwere huizen. Het probleem is helaas niet voorbehouden aan monumentale panden en oude schuurtjes. Als u niet goed uitkijkt, kunnen houtwormen en boktorren ook bij u naar binnen komen. Schakel in dat geval altijd snel een ervaren ongediertebestrijder in. In Delft is de door ons aangedragen professional een bekende naam op het gebied van ongediertebestrijding. Wij kunnen de situatie snel inschatten en u helpen met een oplossing.

De boktor en de houtworm

De gemiddelde boktor is slechts een kort leven beschoren. Twee weken, en dan is het weer voorbij. In dat korte tijdsbestek slaagt de boktor er echter uitstekend in zich voort te planten. De eitjes die hij legt zullen in de vorm van larven bovendien wel 5 tot 12 jaar langer leven dan hijzelf. Aangezien het favoriete voedsel van de larve bestaat uit organisch materiaal zal de boktor doorgaans zijn eitjes in dood of levend hout proberen te leggen.

De houtworm is dus niet alleen gevaarlijk in uw woning maar ook in de tuin. Daar kan hij levende bomen aantasten en plantenziektes verspreiden. Laat een dode boom, – hoe klein ook – daarom snel verwijderen. Hoe beter uw tuin geschikt is als leefgebied voor de houtworm en boktor, hoe groter de kans dat dit insect ook binnenhuis zal komen. De aanwezigheid van de houtworm herken je meestal aan kleine gaatjes in een houtconstructie, met daaronder een dun laagje zaagsel. De houtworm zelf lijkt nog het meest op een melkachtige, soms lichtgele rups.

Neem dus snel contact op met de door ons aangedragen professional als u vermoedt dat er houtwormen in uw huis of tuin zitten. Wij zijn u in Delft en omstreken snel van dienst!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een ongediertebestrijder die werkzaam is in Delft bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606