0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Delft?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Delft

Houtworm en boktor

In tegenstelling tot wat veel mensen geloven, komen houtaantasters ook voor in nieuwere huizen. Het probleem is helaas niet voorbehouden aan monumentale panden en oude schuurtjes. Als u niet goed uitkijkt, kunnen houtwormen en boktorren ook bij u naar binnen komen. Schakel in dat geval altijd snel een ervaren ongediertebestrijder in. In Delft is de door ons aangedragen professional een bekende naam op het gebied van ongediertebestrijding. Wij kunnen de situatie snel inschatten en u helpen met een oplossing.

De boktor en de houtworm

De gemiddelde boktor is slechts een kort leven beschoren. Twee weken, en dan is het weer voorbij. In dat korte tijdsbestek slaagt de boktor er echter uitstekend in zich voort te planten. De eitjes die hij legt zullen in de vorm van larven bovendien wel 5 tot 12 jaar langer leven dan hijzelf. Aangezien het favoriete voedsel van de larve bestaat uit organisch materiaal zal de boktor doorgaans zijn eitjes in dood of levend hout proberen te leggen.

De houtworm is dus niet alleen gevaarlijk in uw woning maar ook in de tuin. Daar kan hij levende bomen aantasten en plantenziektes verspreiden. Laat een dode boom, – hoe klein ook – daarom snel verwijderen. Hoe beter uw tuin geschikt is als leefgebied voor de houtworm en boktor, hoe groter de kans dat dit insect ook binnenhuis zal komen. De aanwezigheid van de houtworm herken je meestal aan kleine gaatjes in een houtconstructie, met daaronder een dun laagje zaagsel. De houtworm zelf lijkt nog het meest op een melkachtige, soms lichtgele rups.

Neem dus snel contact op met de door ons aangedragen professional als u vermoedt dat er houtwormen in uw huis of tuin zitten. Wij zijn u in Delft en omstreken snel van dienst!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Delft en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Delft bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606