0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Delft?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Delft

Wespen bestrijden Delft

Het is prachtig weer, en u besluit een barbecue voor te bereiden. Alles is perfect geregeld, maar helaas zijn er ook ongewenste gasten bij uw etentje: wespen. Door hun agressie en snelle steken kunnen ze de sfeer grondig verpesten. Dit wilt u niet nogmaals meemaken! Een professional kan voor een vlugge en gepaste oplossing zorgen. In Delft en omgeving kunt u hiervoor ongediertebestrijder de door ons aangedragen professional inschakelen. De volgende barbecue is dan gegarandeerd wespenvrij!

Wespennest verwijderen Delft

Het weghalen van een wespennest kunt u zelf doen, maar alleen als het om een inactief nest gaat. Deze insecten gebruiken hun nest slechts één jaar, dus daarna kunt u het veilig verwijderen. Weet u niet zeker of het om een verouderd exemplaar gaat? Houd het nest dan in de gaten, en veroorzaak een kleine trilling. Ziet u nog steeds geen activiteit? Dan kunt u het weghalen zelf verzorgen. Bij twijfel of bij een actief nest raden we u aan om een professional in te schakelen. Wespen bestrijden doen wij zeer zorgvuldig en met beschermende kleding. Pas na het bestrijden kunnen we het wespennest verwijderen. Op wespen die in groten getale één persoon steken, zit immers niemand te wachten.

Wespennest verwijderen Delft: herkennen

Voordat u maatregelen neemt tegen wespen is het goed om zeker te weten dat u met wespen te maken heeft en niet met bijen. Wilt u een wespennest verwijderen dan kunt u deze herkennen aan de volgende zaken. Een wespennest bevindt zich vaak op een beschutte plek, zoals een ingang in de spouwmuur of zolder, onder een dakpan of onder de dakrand. Bijen zoeken vaak een donkere plek zoals een holle boom. Komen ze in grote getalen aanvliegen dan zoeken ze ook vaak een plek aan de muur, schutting of boom om te hangen.

Daarnaast hebben bijen een heel ander uiterlijk als dat wespen hebben. Wespen hebben een felgeel met zwart lichaam terwijl bijen donker geel/licht bruin met zwart zijn. Daarnaast zijn bijen erg behaard, terwijl wespen glad zijn. Wanneer u een bij of wesp van wat dichterbij bekijkt kunt u dit goed zien. Weet u niet zeker waar u mee te maken heeft? Dan kunt u hier nog meer lezen over de verschillen tussen wespen, bijen en hommels. Bent u ervan overtuigd dat u te maken heeft met een wespenplaag? Laat dan de door ons aangedragen professional het wespennest verwijderen in Delft en omgeving. Door onze gerichte aanpak met de juiste bestrijdingsmiddelen en tools en jarenlange ervaring in het verwijderen van wespennesten bent u snel van de overlast af.

Wespen bestrijden Delft: eerste hulp bij wespen

Wilt u ons inschakelen om de wespenplaag op te lossen? Schakel dan onze ervaren medewerkers in. Wij verlenen in de regio Delft eerste hulp bij wespen. Meer weten? Neem gerust contact op, dan vertellen we u alles over onze aanpak!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Delft en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Delft bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606