015 - 799 97 28

Ongediertebestrijding nodig in Delft?

Wespen bestrijden Delft

Het is prachtig weer, en u besluit een barbecue voor te bereiden. Alles is perfect geregeld, maar helaas zijn er ook ongewenste gasten bij uw etentje: wespen. Door hun agressie en snelle steken kunnen ze de sfeer grondig verpesten. Dit wilt u niet nogmaals meemaken! Een professional kan voor een vlugge en gepaste oplossing zorgen. In Delft en omgeving kunt u hiervoor ongediertebestrijder De vakman inschakelen. De volgende barbecue is dan gegarandeerd wespenvrij!

Wespennest verwijderen Delft

Het weghalen van een wespennest kunt u zelf doen, maar alleen als het om een inactief nest gaat. Deze insecten gebruiken hun nest slechts één jaar, dus daarna kunt u het veilig verwijderen. Weet u niet zeker of het om een verouderd exemplaar gaat? Houd het nest dan in de gaten, en veroorzaak een kleine trilling. Ziet u nog steeds geen activiteit? Dan kunt u het weghalen zelf verzorgen. Bij twijfel of bij een actief nest raden we u aan om een professional in te schakelen. Wespen bestrijden doen wij zeer zorgvuldig en met beschermende kleding. Pas na het bestrijden kunnen we het wespennest verwijderen. Op wespen die in groten getale één persoon steken, zit immers niemand te wachten.

Wespennest verwijderen Delft: herkennen

Voordat u maatregelen neemt tegen wespen is het goed om zeker te weten dat u met wespen te maken heeft en niet met bijen. Wilt u een wespennest verwijderen dan kunt u deze herkennen aan de volgende zaken. Een wespennest bevindt zich vaak op een beschutte plek, zoals een ingang in de spouwmuur of zolder, onder een dakpan of onder de dakrand. Bijen zoeken vaak een donkere plek zoals een holle boom. Komen ze in grote getalen aanvliegen dan zoeken ze ook vaak een plek aan de muur, schutting of boom om te hangen.

Daarnaast hebben bijen een heel ander uiterlijk als dat wespen hebben. Wespen hebben een felgeel met zwart lichaam terwijl bijen donker geel/licht bruin met zwart zijn. Daarnaast zijn bijen erg behaard, terwijl wespen glad zijn. Wanneer u een bij of wesp van wat dichterbij bekijkt kunt u dit goed zien. Weet u niet zeker waar u mee te maken heeft? Dan kunt u hier nog meer lezen over de verschillen tussen wespen, bijen en hommels. Bent u ervan overtuigd dat u te maken heeft met een wespenplaag? Laat dan De vakman het wespennest verwijderen in Delft en omgeving. Door onze gerichte aanpak met de juiste bestrijdingsmiddelen en tools en jarenlange ervaring in het verwijderen van wespennesten bent u snel van de overlast af.

Wespen bestrijden Delft: eerste hulp bij wespen

Wilt u ons inschakelen om de wespenplaag op te lossen? Schakel dan onze ervaren medewerkers in. Wij verlenen in de regio Delft eerste hulp bij wespen. Meer weten? Neem gerust contact op, dan vertellen we u alles over onze aanpak!

Twijfelt u of de overlast die u ervaart wordt veroorzaakt door wespen, bijen of hommels? Lees hier dan meer over de verschillen tussen deze insecten en de manier waarop u deze dieren kunt weren/bestrijden.

Ons werkgebied

Delft, Den Haag, Pijnacker, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Schiedam, Maassluis en Zoetermeer.

Waarom Beukema Ongediertebestrijding?

  • Geschoold personeel
  • Nazorg
  • Bestrijding en preventie

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken.
Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment]

Diensten

• Kakkerlakken bestrijden
• Bedwantsen bestrijden
• Wespen bestrijden
• Ratten en muizen bestrijden
• Mieren bestrijden
• Houtworm
• Mollen
• En meer

Hoofdvestiging